Öğrencilerden ihtiyaç sahibe ailelere yardım kolisi

Yeşilgölcük Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Öztürk'ün destekleriyle Şehit Recep Tektaş Çok Programlı Lisesi her hafta beldede ihtiyaç sahibi aileler için içerisinde temel gıda ürünlerinden oluşan ramazan kolilerini ailelere ulaştırıyor.

Öğrencilerden ihtiyaç sahibe ailelere yardım kolisi
Öğrencilerden ihtiyaç sahibe ailelere yardım kolisi Admin
Bu içerik 1259 kez okundu.
Reklam

Yeşilgölcük Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Öztürk'ün  destekleriyle Şehit Recep Tektaş Çok Programlı Lisesi her hafta beldede ihtiyaç sahibi aileler için içerisinde temel gıda ürünlerinden oluşan ramazan kolilerini ailelere ulaştırıyor.

Okul idarecileri, öğretmenler ve velilerin de destek verdiği yardım kampanyasında öğrenciler hazırladıkları Ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere elleri ile teslim ediyor. Yeşilgölcük Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Öztürk'ün de destek verdiği kampanya her hafta düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Belirlenen ihtiyaç sahiplerine içinde temel gıda ürünlerinden oluşan koliler yardımseverlerin desteğiyle hazırlanıyor öğrenciler tarafından kapı kapı dolaşarak dağıtılıyor.

Bu hafta belirlenen 7 aileye hazırlanan Ramazan kolilerini teslim eden öğrenciler, okul serasında yetişen ürünlerden de ihtiyaç sahibi ailelere hediye ediyorlar.(İsmail Ok)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de