15 İl’den 251 güreşçi minderde şampiyonluk için terk döktü

15 İl’den 251 güreşçi minderde şampiyonluk için terk döktü
15 İl’den 251 güreşçi minderde şampiyonluk için terk döktü Admin
Bu içerik 1205 kez okundu.
Reklam

 

Okul sporları güreş grekoromen stil yıldız, genç a ve b erkek grup müsabakaları 15 il’den 251 sporcunun katılımıyla 14-16 Nisan tarihleri arasında Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Merkez Kapalı Spor salonunda güreş müsabakaları açılış seremonisi düzenlendi.

Merkez spor salonda düzenlenen Okul sporları güreş grekoromen stil yıldız, genç a ve b erkek grup müsabakalarına, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Hatay ve Niğde’de toplam 251 sporcu katıldı.

Merkez spor salonda düzenlenen Okul sporları güreş grekoromen stil yıldız, genç a ve b erkek grup müsabakaları açılış serenomisinde konuşan Niğde Gençlik Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü; “Okul sporları Güreş Gençler Yıldızlar Grekoromen Grup müsabakalarımızı siz kıymetli gençlerimizin ve spor camiamızın kazasız belasız tamamlanmasını temenni ediyorum. Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz 6 Şubat depreminde aramızdan ayrılan tüm vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyor, özellikle deprem bölgesi illerimizden müsabakamız için burada olan sporcu ve antrenörlerimizden kayıpları olanlara başsağlığı, yaralı kardeşlerimize rabbimden şifa diliyorum” dedi.

Bu müsabakalarından ülkemizi gururlandıracak nice olimpiyat, dünya şampiyonları çıkacaktır diyen İl Müdürü Ötgünlü; “ Sizler bizim yüz akımız, ülkemizi dışarıda temsil edecek, istiklal marşımızı okutacak, şanlı bayrağımızı dalgalandıracak gurur kaynaklarımız. Ben inanıyorum ki bu çatı altından ülkemizi gururlandıracak nice olimpiyat, dünya şampiyonları çıkacaktır. Bu müsabakalarımızda ve ileride katılacağınız tüm müsabakalarda burada bulunan 251 sporcumuza da ayrı ayrı başarılar temenni ediyor, sizleri Niğde de ağırlamaktan şeref duyduğumuzu ifade ederek her birinize başarılar diliyorum” diye konuştu.(Adnan Çelebi)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de