Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Rektöre Ziyaret

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Rektöre Ziyaret
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Rektöre Ziyaret Admin
Bu içerik 239 kez okundu.
Reklam

Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bilgehan Güney ve Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Üniversite Ayhan Şahenk Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu da eşlik etti.

Ziyarette ana gündem Üniversite Ayhan Şahenk Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında yapılabilecek iş birlikleri oldu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, yürüttükleri çalışmalar ile Niğde ili tarım ve hayvancılığına önemli bir destek sağladıklarını aktararak ilgili görüşmeler ile bu desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Rektör Uslu ziyaretleri dolayısıyla Birlik Başkanı Güney ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.  Birlik Başkanı Güney ve Yönetim Kurulu üyeleri ise açıklamalarında destekleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ettiler. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.(NÖHÜ)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de