Eğitim-İş Niğde şubesinden 1 Mayıs kutlaması

Eğitim-İş Niğde şubesinden 1 Mayıs kutlaması
Eğitim-İş Niğde şubesinden 1 Mayıs kutlaması Admin
Bu içerik 342 kez okundu.
Reklam

 

Eğitim-İş Niğde Şubesi tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla, Niğde Ömer Halisdemir Meydanında etkinlik düzenlendi.

Eğitim-İş Niğde Şubesi tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla, Niğde Ömer Halisdemir Meydanında etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Eğitim-İş Niğde Şubesi tarafından basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında, “Bugün burada 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü alanlarda kutlamak için toplandık. Bir yandan da yaşadığımız büyük deprem felaketinde kaybettiğimiz on binlerce vatandaşımızın acısını ulusça yaşadığımız günlerden geçiyoruz. Depremde kaybettiğimiz tüm canlarımızın ruhları şad olsun, başımız sağ olsun. Türk halkı olarak çok ağır bir ekonomik krizin pençesindeyiz. Bu yaşanan ilk kiriz değil, akıllar başa alınmadıkça son krizde olmayacak” denildi.

EMEKÇİYİZ HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ

Yapılan açıklamanın devamında, “Biz bugün haklarımızı haykırmak için buradayız. Biz halkız, biz emekçiyiz, lütuf değil, bizim olanı, hakkımız olanı istiyoruz. Bizim mücadelemiz ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışıklı yollarından ayrılmadan, tam bağımsız ve gerçekten demokratik bir Türkiye mücadelesi. Bizim mücadelemiz üreten, kalkınmış bir Türkiye’de adam gibi paylaşmak mücadelesi. Biz halkız, haklıyız ve kazanacağız” ifadeleri kullanıldı.

Basın açıklamasının ardından katılımcılar müzik eşliğinde halay çekerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladılar.(İsmail Ok)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de