Özdemir, çalışmaları yerinde inceledi

Özdemir, çalışmaları  yerinde inceledi
Özdemir, çalışmaları  yerinde inceledi Admin
Bu içerik 715 kez okundu.
Reklam

Başkan Özdemir Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yeni haftaya hızlı başlayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; ilk önce Atölye Şefliğine giderek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken personelin sorunlarını yerinde dinledi. Birim Müdürleri ve Başkan Yardımcılarının katıldığı ziyarette önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. “Niğde’mizin dört bir yanında, en güzel şekilde hizmete devam” diyen Başkan Özdemir; “Güne Atölye Şefliğimizdeki çalışma arkadaşlarımızı ziyaretle ve çalışmalarımızı kontrolle başladık, şehrimiz için üretmeye, çalışmaya aralıksız devam edeceğiz inşallah” dedi.

DOKUZER SOKAK’TA EKİPLERİ ZİYARET ETTİ

Gün içinde mesaisini ziyaretlerle devam eden Başkan Özdemir; Yukarı Kayabaşı Mahallesi, DokuzerSokakta yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Burada yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Özdemir; “Dokuzer Sokakta harıl harıl çalışan ekiplerimizi iş başında ziyaret ettik, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik”dedi.

AK PARTİ TEŞKİLAT TOPLANTISINA KATILDI

Akşamda Ak Parti İl Teşkilatının Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısına Katılan Başkan Özdemir, burada şehirle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu.  “AK Teşkilatımızla, İl Başkanlığımızda Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantımızdaydık tabiki Niğde’mizi, hizmetlerimizi konuştuk.” diyen Başkan Özdemir; “şehrimiz için gece demeden gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz, vatandaşlarımızın mutluluğu bizim için her şeyden daha önemlidir” dedi.(Niğde Belediyesi)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de