Bayram şekeri tezgâhlarda yerini aldı

Bayram şekeri tezgâhlarda yerini aldı
Bayram şekeri tezgâhlarda yerini aldı Admin
Bu içerik 1111 kez okundu.
Reklam

Kurban Bayramına sayılı günler kala bayram şekerleri tezgâhlarda yerlerini almaya başladı. Bayram şekeri fiyatları geçen yıla oranla yüzde 40 oranında bir artış yaşandığı gözleniyor. Tezgâhlarda en ucuz bayram şekerinin fiyatı 90 liradan satışa sunuluyor.

Niğde’de Kurban Bayramına sayılı günler kala bayram şekerlerin tezgâhlarda yerlerini almasıyla bayram coşkusunun geldiğini belirten esnaflar "Bu bayram şeker fiyatları geçen seneye göre yüzde 40 daha zamlı" dedi.

Her bütçeye uygun şeker ve çikolata fiyatlarının olduğunu ifade eden esnaflar , " Bayram şekerleri 90 liradan 500 liraya kadar bayram şekeri var. Çikolata ise 115 liradan başlıyor 500 liraya kadar çıkıyor. Talepler herkesin bütçesi yönünde seyrediyor. Çoluk çocuğa dağıtılmak için ucuz şekerler tercih ediliyor. Çikolata grubu da daha resmi daireler, evlere gelen misafirler için tercih ediliyor. Genelde ucuz şekerler tercih ediliyor. Bütçeye uygun olduğu için. Bizde çok çeşit var. 250-300'e yakın şeker ve çikolata çeşidimiz var. Fiyatlarımız geçen senelere göre daha çok artış gösterdi" dedi.(İsmail Ok)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de