Hollanda Kraliyet Büyükelçiliğinden Enstitüye ziyaret

Hollanda Kraliyet Büyükelçiliğinden Enstitüye ziyaret
Hollanda Kraliyet Büyükelçiliğinden Enstitüye ziyaret Admin
Bu içerik 107 kez okundu.
Reklam

 

Hollanda Kraliyet Büyükelçiliği, Hollanda Tarım Bakanlığı Yetkilileri ve Tarım ve Orman Bakanlığı Yetkililerinden oluşan bir heyet Niğde Patates Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti.

Enstitü ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; ‘Hollanda heyetine Enstitü Müdürümüz tarafından Enstitümüzün tanıtımı, Enstitümüzde yürütülen projeler ile ulusal ve uluslararası yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Daha sonra misafirlerimize Enstitümüzün laboratuvarları, seraları ve arazisi gezdirildi. Hollanda ile patates konusunda yapılacak çalışmalar ve ortak yapılması planlanan projeler ile ilgili görüşmelerde bulunuldu. Değerli misafirlerimize ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Ziyarete Hollanda Kraliyet Büyükelçiliği Tarım Müşaviri Maartin Wegen, Tarım Müşaviri Yardımcısı Uğur Işın, Hollanda Tarım Bakanlığı yetkilileri E.A. (Ilse) van Dijl, MSc, Dr. ir. D. (Devi) Hermsen ve Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü, ​Bitki ve Bitkisel Ürünler Sınır Kontrol Daire Başkanı Dr. Neslihan Alper ve personelleri, AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nden AB Uzmanı Gözde Şener katıldı.(Adnan Çelebi)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de