Kavaklıoğlu yeniden Bakan yardımcısı oldu

Kavaklıoğlu yeniden Bakan yardımcısı oldu
Kavaklıoğlu yeniden Bakan yardımcısı oldu Admin
Bu içerik 271 kez okundu.
Reklam

 

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre bakanların yardımcıları belli oldu.

Niğde’nin önemli siyasetçilerinden Alpaslan Kavaklıoğlu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Milli Savunma Bakanlığı Yardımcılığı görevine yeniden atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla alınan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre bakanların yardımcıları belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı olarak yeniden kabineye dönen Mehmet Şimşek'in yardımcılarının kim olacağı merak konusuydu.

Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları olarak atandı.Bülent Turan da İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atandı.

KAVAKLIOĞLU YENİDEN BAKAN YARDIMCISI OLDU

Niğde’nin önemli siyasetçilerinden Alpaslan Kavaklıoğlu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Milli Savunma Bakanlığı Yardımcılığı görevine yeniden atandı.  Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Milli Savunma Bakanı yardımcıları şu şekilde: Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı, Celal Sami Tüfekçi, Şuay Alpay Adalet Bakanlığı: Akın Gürlek, Hasan Yılmaz, Niyazi Acar, Ramazan Can. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Leman Yenigün, Rıdvan Duran, Sevim Sayım Madak, Zafer Tarıkdaroğlu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: Adnan Ertem, Ahmet Aydın, Faruk Özçelik, Lütfihak Alpkan. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Fatma Varank, Hasan Suver, Refik Tuzcuoğlu, Vedad Gürgen, Ahmet Yıldız. Dışişleri Bakanlığı: Burak Akçapar, Mehmet Kemal Bozay, Yasin Ekrem Serim, Abdullah Tancan. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Ahmet Berat Çonkar, Nevzat Şatıroğlu, Zafer Demircan. Gençlik ve Spor Bakanlığı: Enes Eminoğlu, Halis Yunus Ersöz, Hamza Yerlikaya, Safa Koçoğlu. Hazine ve Maliye Bakanlığı: Abdullah Erdem Çantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik, Zekeriya Kaya. İçişleri Bakanlığı: Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam, Münir Karaloğlu. Kültür ve Turizm Bakanlığı: Batuhan Mumcu, Gökhan Yazgı, Nadir Alpaslan, Serdar Çam. Milli Eğitim Bakanlığı: Celile Eren Ökten, Kemal Şamlıoğlu, Nazif Yılmaz, Ömer Faruk Yelkenci, Milli Savunma Bakanlığı: Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı, 47. Celal Sami Tüfekci, Şuay Alpay, Huzeyfe Yılmaz. Sağlık Bakanlığı: Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Şuayıp Birinci, Tolga Tolunay, Ahmet Yozgatlıgil, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Çetin Ali Dönmez, Oruç Baba İnan, Zekeriya Çoştu, Ahmet Bağcı. Tarım ve Orman Bakanlığı: Ahmet Gümen, Ebubekir Gizligider, Veysel Tiryaki, Mahmut Gürcan. Ticaret Bakanlığı: Mustafa Tuzcu, Özgür Volkan Ağar, Sezai Uçarmak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Durmuş Ünüvar, Enver İşkurt, Osman Boyraz, Ömer Fatih Sayan. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Milli Savunma Bakanı yardımcıları şu şekilde: Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı, Celal Sami Tüfekçi ve Şuay Alpay..(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de