Vali Çelik Niğde’de göreve başladı

Vali Çelik Niğde’de göreve başladı
Vali Çelik Niğde’de göreve başladı Admin
Bu içerik 421 kez okundu.
Reklam

 

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Niğde Valiliğine atanan Vali Cahit Çelik Niğde’de görevine başladı. Niğde Valiliği bahçesinde Vali Çelik için karşılama töreni düzenlendi. Karşılamanın ardından açıklamada bulunan Vali Çelik, Yeraltı ve yer üstü zenginlikleriyle, kültürüyle tarihiyle yemekleriyle Niğde ülkemizin hazinelerindendir.

Vali Çelik şunları dedi; “ Beni bu güzide şehrin valilik görevine layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Tarihiyle ekonomisiyle tarımıyla büyük bir potansiyele sahip bu güzel şehre hizmet edeceğim için çok büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Üzerime düşen sorumluluğun farkında ve bilincinde olarak Niğde’yi daha parlak bir geleceğe taşımak için büyük bir gayretle çalışacağımı bildirmek istiyorum.

NİĞDE’NİN DAHA ÇOK TANINIR OLMASI İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ

Niğde tarihinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir olarak anılmış, Anadolu’nun kapısı üretimi tarımıyla ve ihracatıyla ülkemizin nadide bir şehri olmuştur. Bu şehrin birlik ve beraberliği aynı zamanda en büyük gücüdür, yeraltı ve yer üstü zenginlikleriyle, kültürüyle tarihiyle yemekleriyle Niğde ülkemizin hazinelerindendir. Bu hazinen çok daha görünür olması önce ülkemiz sonra da dünyayla daha çok buluşması ve tanınması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Kamu kurumlarımız, belediyelerimiz, muhtarlarımız, eğitimcilerimiz, siyasetçilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla omuz omuza el ele hep birlikte şehrimize hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak bizim için en büyük onur ve gurur olacaktır. Her birimiz üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun gereğini en iyi şekilde yapma azmi kararlılığı ve fedakarlığıyla ve milletimizin dualarıyla çalışmalarımızın başarıya ulaşacağına inancımız tamdır.  

PROJELER ÜRETMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Görev süremiz içerisinde şehit yakını ve gazilerimiz engelli, yaşlı dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstererek, şehrin gelişim dinamiklerine uygun projeler üretmeye çalışacağız. Yeni görevimiz ülkemiz milletimiz Niğde’miz ve siz değerli hemşerilerimiz için hayırlara vesile olması dileğiyle Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de