Fırıncılar arasındaki rekabet ekmek fiyatını düşürdü

Fırıncılar arasındaki rekabet ekmek fiyatını düşürdü
Fırıncılar arasındaki rekabet ekmek fiyatını düşürdü Admin
Bu içerik 369 kez okundu.
Reklam

 

Niğde’de geçtiğimiz günlerde ekmek fiyatı arttırılarak 6,50 TL’ye çıkartılmıştı. Kent merkezinde kimi mahallede ekmek 3,50 TL’den satılırken kimi mahallede ise ekmek 4.50 TL’den satılmaya devam ediyor. Fırıncılar ve bakkallar arasın ekmek fiyatı rekabeti en çok vatandaşın işine yararken kimi vatandaş bu rekabetin diğer mahallere yayılmasını istiyorlar.

Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanlığınca 15 Ağustos’ta 200 gram ekmek fiyatını 6,50 TL olarak belirlemiş  ve kent genelinde ekmek 6,50 TL’den satılmaya başlanılmıştı.  İl merkezinde bazı mahallelerde ekmek zammına uymayarak 200 gram ekmeği 4,50 TL’den satarken İlhanlı mahallesinde ise 200 gram ekmek 3,50 TL’den satılıyor. Vatandaşlar ekmeği 6,50 TL’den satan fırın zarar ediyoruz derken 3,50 TL ile 4.50 TL’den satan fırınlar zarar etmiyor mu diyerek fırıncılar odasına tepki gösterdiler. Vatandaş ekmek fiyatının her yerde aynı olmasını kimi v-mahallede bir fiyat başka mahallede başka bir fiyat olmaz. İlhanlı mahallesinde yaşayanlar ekmeği 3,50 TL’den alırken bir çarşıda yaşayanlar neden ekmeği 6,50 TL’den alıyoruz diyerek ekmek fiyatların biran önce düzenlenmesi bir ayar olmasını istediler.

Niğde’nin birçok noktasında değişim gösteren ekmek bazı market ve bakkallarda 3,50 TL ile 4,50 TL satılmaya devam ederken, bazı yerlerde ise 6,50 TL’den satılıyor.(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de