3. Özel Güvenlik Sektörü Öğrenci Buluşması Gerçekleşti

3. Özel Güvenlik Sektörü Öğrenci Buluşması Gerçekleşti
3. Özel Güvenlik Sektörü Öğrenci Buluşması Gerçekleşti Admin
Bu içerik 799 kez okundu.
Reklam

 

Öğrenci merkezli yaklaşımın gereği olarak eğitim-istihdam örüntüsünün sağlanması için önemli bir kilometre taşı olan ve üzerinde önemle durulan 3. Özel Güvenlik Sektör Öğrenci Buluşması, Üniversite Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü tarafından düzenlendi.

Programa Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Eraslan, Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğretim Görevlisi Ali Davut Alkan ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.

Para ve değerli eşya nakli konusunda ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet veren özel bir firmadan Operasyon Bölge Müdürü Erhan Güler ve Risk Müdürü Metin Şenol'un yaptığı sunum ile devam eden etkinlikte ayrıca istihdam süreçleri ve staj olanakları konuşuldu.

Programda soru cevap bölümünün ardından firma tarafından yerleşkemize getirilen özel olarak tasarlanmış zırhlı araç öğrencilere tanıtıldı ve bu süreçte kullanılan yardımcı malzemeler incelendi.

Etkinlik, Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş ve Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Eraslan tarafından konuşmacılara teşekkür belgeleri takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.(NÖHÜ)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de