Vali Çelik'ten Yılbaşı Denetimi

Vali Çelik'ten Yılbaşı Denetimi
Vali Çelik'ten Yılbaşı Denetimi Admin
Bu içerik 412 kez okundu.
Reklam

Niğde Valisi Cahit Çelik, yılın son günü polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerini ziyaret etti. Yılbaşı kapsamında bin 263 güvenlik personelinin görev yapacağını belirten Niğde Valisi Cahit Çelik, ilk olarak Niğde-Kayseri Yolu kontrol noktasında yer alan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.  Niğde-Kayseri yolunda bulunan kontrol noktasını ziyaret eden Vali Çelik, personelin yeni yılını da kutladı.

İTFAİYE EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Yılbaşı tedbirleri kapsamında itfaiye ekipleri de hazır durumda. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'in de eşlik ettiği ziyarette söz alan Vali Çelik, afetlerde görev alan ekiplere de teşekkür etti.

SOĞUK HAVADA ÇORBA İKRAMI

Vali Çelik, Niğde Belediyesi İtfaiye Ekipleri ile bir araya geldikten sonra Derbent Kavşağında görev başında bulunan ekiplere çorba ikram ederek, soğuk havada görev alan emniyet mensuplarını da unutmadı.  Soğuk havaya rağmen sıcak diyalogların yaşandığı ikramda vatandaşın güven içinde yeni yıla girmesi için çalışmalar sabah saatlerine kadar devam edecek.

TAM KADRO DENETİM

Niğde Valisi Cahit Çelik'e, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, de eşlik etti.  Vali Çelik’in gece boyunca kontrol noktalarını ziyareti devam etti.(İsmail Ok)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de