Cumaali Tuncer, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

Cumaali Tuncer, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı
Cumaali Tuncer, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı Admin
Bu içerik 504 kez okundu.
Reklam

 

Cumaali Tuncer, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için aday adayını açıklayan Cumaali Tuncer, Aslen Melendiz Çınarlı Köyü’nden olup 20 yılı aşkın süredir Niğde’de yayın yapan yerel gazeteler bünyesinde çalışmaktayım, aynı zamanda inşaat sektöründe faaliyet yürütmekteyim” dedi. Bunun yanı bir çok dernek ve sivil toplum kuruluşunda da görev yaptığını dile getiren Cumaali Tuncer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yeni Türkiye yüzyılında Niğde’nin kalkınması ve gelişmesine katkı sunmak amacıyla Ak Parti’den Niğde Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olduğunu söyledi.

Tuncer, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde yeniden Niğde Belediye Başkanı seçilecek olan Belediye Başkanımız Emrah Özdemir ile memleketimize yeni hizmetler kazandıracağımıza inancımız tamdır dolayısıyla bütün Niğdeli hemşerilerinin desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de