Kale mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz Mazbatasını aldı

Kale mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz Mazbatasını aldı
Kale mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz Mazbatasını aldı Admin
Bu içerik 225 kez okundu.
Reklam

 

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Kale Mahallesinde 18 muhtar adayının yarıştığı muhtarlık seçimlerinde Muhtar seçilen İbrahim Gürbüz en yakın rakibine 78 fark atarak Kale Mahallesi muhtarı seçildi.

Niğde’de 26 mahalleden 14 mahalleye düşürülmesiyle Kale Mahallesinde muhtar aday yoğunluğu yaşanmıştı. 31 Mart mahalli İdareler Genel seçimlerinde Kale Mahallesinde 18 muhtar adayı muhtarlık için kıyasıya yarıştı. Yerel Seçimlerde 18 muhtar adayı içerisinde İbrahim Gürbüz 648 oy alarak Kale Mahallesi Muhtarı seçilirken en yakın rakibi Semiha Özer 570 oy aldı. En yakın rakibine 78 oy farkı atarak Kale Mahallesi muhtarı seçilen İbrahim Gürbüz İlçe Seçim Kurulu Başkanından Muhtarlık mazbatasını alarak görevine başladı.

Mazbatasını alarak göreve başlayan Kale Mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz; “ 31 Mart seçimlerinde bilindiği üzere Niğde’de en çok Kale mahallesinde muhtar adayımız bulunuyordu. Mahalle sakinlerimizin teveccühü ve destekleri sayesinde 648 oy alarak Kale Mahallesi Muhtarı seçildim. Bizlere desteklerini esirgemeyene Kale Mahallesi sakinlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Mazbatamızı aldık ve görevimize başladık. Mahallemizin derdiyle dertlenip onların sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek için yetkili mercilerle birlikte çalışıp mahallemizin sorun ve sıkıntılarını çözeceğiz” dedi.

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de