Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İtalya'da

Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İtalya'da
Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İtalya'da Admin
Bu içerik 261 kez okundu.
Reklam

Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından koordine edilen "Tasarım ve Üretimde Endüstri 4..0 Uygulamaları" isimli Erasmus+ projesi kapsamında 5 öğrenci ve 4 öğretmenle birlikte İtalya, Marsala'da Niğde’yi ve Türkiye’yi temsil ettiler. 

"Tasarım ve Üretimde Endüstri 4.0 Uygulamaları" konusunda hem eğitim alan hem de tecrübe paylaşımında bulunan öğrenciler tüm sunumlarını İngilizce yaptılar. 

Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdiler; “ Görüştüğümüz birçok öğrenci velisi çocuklarının böyle projeyle yurt dışında eğitime katılmalarından büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını, bu vesileyle projede emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Eğitim programı sonunda tüm katılımcılara Başarı Belgesi ve tüm dünyada geçerli Eruopass Belgesi verildi.  Projenin diğer ayağı Romanya'da ve finali ilimizde gerçekleştirilecek olup Mesleki Eğitim Alanında binlerce öğrenci yetiştiren okulumuzu tebrik ediyoruz” denildi.(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de