Niğde’de Vali Çelik’in köy ziyaretleri devam ediyor

Niğde’de Vali Çelik’in köy ziyaretleri devam ediyor
Niğde’de Vali Çelik’in köy ziyaretleri devam ediyor Admin
Bu içerik 272 kez okundu.
Reklam

 

Niğde Valisi Cahit Çelik, Çamardı’ya bağlı Demirkazık, Pınarbaşı ve Çukurbağ köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Demirkazık İlkokulunu ziyaret eden Çelik, öğrencilerle bir araya gelerek Niğde'nin önemli tarihi şahsiyeti devlet adamı ve siyasetçi Ebubekir Hazım Tepeyran'ın Küçük Paşa isimli kitabını öğrencilere hediye etti.

Okul ziyaretlerinin ardından köylerde devam eden yatırımları yerinde inceleyen Vali Çelik, daha sonra köy sakinleri tarafından iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, ulusal ve uluslararası dağ ve kamp sporuyla ilgilenenlerin uğrak yeri olan Demirkazık Dağının eteklerinde bulunan Demirkazık, Pınarbaşı ve Çukurbağ köylerinin turizm potansiyelini ortaya çıkartacak çalışmaların öncelikli olduğunu ifade ederek, Emli Vadisi ve kamp eğitim merkezinin doğa severlere hizmet vermesi açısından daha aktif bir hale getirilmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi.(Adnan Çelebi)

 

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de