Niğde’de okuma yazma kursları devam ediyor

Niğde’de okuma yazma kursları devam ediyor
Niğde’de okuma yazma kursları devam ediyor Admin
Bu içerik 270 kez okundu.
Reklam

 

Niğde’de Yıldıztepe beldesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Şehit Ahmet Saltık İlkokulu’nda açılan Okuma-Yazma Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerler için belge töreni düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklamaya göre beldede açılan okuma yazma kurslarına katılan 8 kursiyere Vali Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin tarafından sertifika verildi.

Burada konuşmaya yapan Çelik; "Kadınlarımızın eğitimi hususunda devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir. Burada ve bütün köylerdeki kardeşlerimizin ürettiği ürünlerin ekonomik değere dönüşmesi önemli. Bu amaçla köy ve kasabalarımızdaki kadınlarımızın ürettiği ürünlerin kurulacak kooperatifler aracılığıyla istihdama katkıda bulunmasını yürekten destekliyorum. Eğitim, hayat boyu süren bir yolculuktur ve sizler bu yolda önemli bir adım attınız. Bu başarılarınızı daha da ileriye taşımanızı diliyor.” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin ise kursların il genelinde devam ettiğini belirterek “herkese göre mutlaka bir kurs vardır” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte ayrıca giyim ve dikim kursu sergisinin açılışı da gerçekleştirildi.(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de