Niğde’deki oyma depolar denetlenecek

Niğde’deki oyma depolar denetlenecek
Niğde’deki oyma depolar denetlenecek Admin
Bu içerik 248 kez okundu.
Reklam

Niğde merkeze bağlı Çarıklı köyünde 10 Nisan tarihinde 3 kişinin hayatını kaybettiği oyma depoda meydana gelen göçük olayı sonrası Niğde Valiliği tarafından kurulan komisyon tarafından Kent genelinde bulunan oyma depolar denetlenecek.

Niğde İl genelinde bulunan kaya oyma depoların mevcut durumları, denetlenmesi ve takibi gibi konuların görüşüldüğü toplantı, Vali Cahit Çelik başkanlığında, belde belediye başkanları ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı, İl Özel İdaresi yetkilileri tarafından yapılan sunum ve görüş alışverişi ile son buldu.

Niğde genelinde şuana kadar yaklaşık 35’e yakın oyma depo bulunurken, Niğde Valiliği tarafından kurulan komisyon tarafından Niğde genelinde bulunan oyma depolar denetlenecek. Yapılan denetlemelerde ruhsatı bulunmayan oyma depolar mühürlenecek.

Niğde Valisi Cahit Çelik Başkanlığında Niğde Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıda köy Muhtarlarına ve Belediye Başkanlarına yapılan oyma depolar ile ilgili kontrol yapmaları konusunda bilgilendirildi. (Adnan Çelebi)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de