Vekil Uzkurt Ankara’da Temaslarını Hızlandırdı

Vekil Uzkurt Ankara’da Temaslarını Hızlandırdı
Vekil Uzkurt Ankara’da Temaslarını Hızlandırdı Admin
Bu içerik 161 kez okundu.
Reklam

 

Ak Parti Niğde Milletveğkili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’tan Bakan Bayraktar’a ziyaret. Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar ile bir araya geldi. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar ile TBMM bir araya gelerek Niğde’nin enerji projeleri ile ilgili taleplerini iletti. 
Vekil Uzkurt, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alpaslan Bayraktar’ı gazi meclisimizde ziyaret ettik. İlimiz ve ilçelerimizin ihtiyacı olan enerji projelerinin finansmanı ile bu yıl yapmayı planladığımız asfalt için bitüm talepleri hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın bakanımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

İLBANK GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’ü ziyaret ederek su ve kanalizasyon projeleri hakkında istişarede bulundu. Vekil Uzkurt, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, “İller Bankası Genel Müdürü Sn. Recep Türk Bey’i ziyaret ettik.  İlimizin ve ilçelerimizin Su ve kanalizasyon projelerinin finansmanıyla ilgili istişarelerde bulunduk.  Sayın Genel Müdürümüze ilimize, ilçelerimize verdiği destekten ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

UZKURT’TAN YÖK’E ZİYARET

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt YÖK’e ziyarette bulundu. Vekil Uzkurt ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, “Daha önce birlikte görev yaptığım YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Sn. Prof. Dr. Haldun Göktaş, Sn. Prof. Dr. Metin Topçuoğlu, Sn. Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu, Sn. Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Denetleme Kurulu Üyesi Sn. Süleyman Necati Akçeşme hocalarımızı ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için hocalarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Adnan Çelebi)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de