Altunhisar Kaymakamı Kurbanını Kızılay'a bağışladı

Altunhisar Kaymakamı Kurbanını Kızılay'a bağışladı
Altunhisar Kaymakamı Kurbanını Kızılay'a bağışladı Admin
Bu içerik 171 kez okundu.
Reklam

 

Altunhisar ilçe Kaymakamı Abdussamed Yiğit, Türk Kızılay tarafından “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla başlatılan, deprem bölgesi ve Gazze başta olmak üzere milyonlarca ihtiyaç sahibine destek olmaya vesile olacak 2024 Yılı Kurban Kampanyasına katılarak vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.

 “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına ilk bağışı yaparak destek olan Altunhisar ilçe Kaymakamı Abdussamed Yiğit, teşekkür etti. Bağış kampanyası ile ihtiyaç sahiplerinin sadece Kurban Bayramı süresince değil, yıl boyu ete kavuştuğunu kaydetti.

Türk Kızılay’ın Türkiye ve Dünya genelinde yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzattığını ifade eden kaymakam Yiğit, “Kurban ibadeti toplumsal dayanışmayı ve yakınlaşmayı sağlaması bakımından çok önemlidir. Bu yıl Kızılay’a bağışta bulunarak kurban ibadetimi yerine getirmekten memnuniyet duydum. Türk Kızılay Niğde Şubesine yapacağımız bağışlardan elde edilecek kurban konserveleri yine Niğde genelinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılacak. Türk Kızılay’a ve Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu’na iyiliğe aracı olduğu için teşekkür ederim” dedi.(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de