Milletvekili Uzkurt’tan hafta sonu yoğun mesai

Milletvekili Uzkurt’tan hafta sonu yoğun mesai
Milletvekili Uzkurt’tan hafta sonu yoğun mesai Admin
Bu içerik 184 kez okundu.
Reklam

 

Niğde Ak parti milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, hafta sonu kent merkezine bağlı Ulukışla, Çamardı ilçelerini ve ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek ilçelerde ve köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılacak projeler hakkında ilçe belediye başkanları ve köy muhtarlarıyla birlikte istişarelerde bulundu.

SEÇİM BİTTİ MEMLEKET İÇİN ÇALIŞMA BAŞLADI

Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, 31 Mart Yerel seçimlerinde CHP’ye geçen Bağlama Beldesini de ziyaret ederek, Belediye Başkanından belediye hakkında bilgi aldı. Uzkurt, bizler seçim bittiğinde parti rozetimizi bırakır, ülkemiz, ilimiz ve beldelerimiz için var gücümüzle çalışmalarımıza başladık. Burası CHP’li bir belediye olmasına rağmen belediye başkanımızın Bizden asfalt talepleri vardı, biz de seçimler biter biz rozetimizi çıkartır memleketimizin her köşesine hizmet için yola koyuluruz dedik ve beldemize asfalt atılması için gerekli çalışmaları başlattık” dedi.

MİLLETVEKİLİ UZKURT’TAN ÇAMARDI İLÇESİNE ZİYARET

Milletvekili Uzkurt Bağlama Belediyesi ziyareti sonrası Çamardı ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Pınar ile Çamardı ya yapılacak projeleri istişare ederek, ilçede yapılan çalışmaları incelemelerde bulundu. Milletvekili Prof. Dr. Uzkurt incelemelerin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Çamardı‘ya yapılan hizmetleri ve gelecek dönemde yapacağımız projeleri istişare ettik. Çamardılı hemşerilerimizin daha çok hizmete kavuşmaları konusunda var gücümüzle çalışıyoruz bize teveccühlerine layık olmak için uğraşıyoruz dedi.

HİZMET AŞKI İLE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Çamardı ilçesi sonrası Ulukışla ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Milletvekili Prof. DR. Uzkurt, Ulukışla ilçemize bağlı köyleri ziyaret ederek, köyde yaşayan vatandaşlarımızın sorun, talep ve isteklerini yerinde dinledik. Bizler sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızla iç içe onların dertleriyle dertlenmeyi, onların sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışarak şehirlerde olan tüm imkanların köylerimizde olması için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimiz ve ilçelerimize bağlı köylerimizin bütün yolları kilitli taş ve asfalt yapıldı. Bizim köylerimizin yolları bazı şehirlerde bile yok. Bizler Ak Parti hükümeti olarak geldiğimiz günden beri halkımıza hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıp hizmet aşkıyla yanarak çalışıyoruz” dedi.(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de