Depremde hayatını kaybedenler Niğde’de defnedildi

Depremde hayatını kaybedenler Niğde’de defnedildi
Depremde hayatını kaybedenler Niğde’de defnedildi Admin
Bu içerik 95 kez okundu.
Reklam


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ile 7,6 şiddetindeki depremde hayatı kaybedenlerin sayısı artmaya devam ediyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar gözyaşlarıyla memleketlerinde toprağa verilmeye devam ediyor. Niğdeli olup depremde hayatlarını kaybeden 60’ın üzerinde vatandaşımız Niğde’de dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde enkaz altında kalan Emel (46) ve çocukları Burak İlyas (26), Buket (24) ile Muhammet Altın'ın (12). Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden öğretmen Ahmet (25), eşi Sevde Nur (25), çocukları Betül (3) ve 1 aylık Büşra Tosuner, Hatay'ın İskenderun ilçesindeki göçükte yaşamını yitiren Kamil Genç (48) ile Adıyaman'daki enkazda ölen Alp (32), eşi Sevgi (30) ve 1 yaşındaki çocukları Yusuf Canlı. Hatay Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden polis memuru Uğur Çalta (35), eşi Şeyma Çalta (30), çocukları Mehmet Akif Çalta (9) ve Defne SareÇalta (5). Adana'da depremde oturdukları 14 katlı binanın çökmesi sonucu hayatını kaybeden Mehmet (45), eşi Hayriye (42), çocukları Ramazan (16), Rüzgar (10) ve Elif Demir'in (6), Adana'da bina enkazında kalan öğretmen çift Tayfun (37) ile Ayşe (37) Aydoğan, çocukları Fatma (10), Feyza (7) ve Sıla'nın (3). Adıyaman'da depreme yakalanıp, enkaz altında kalan öğretmen Alpaslan (38), eşi Aslıgül (36), kızı Ecrin (9) ve oğlu Ediz Köker(3), Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Sedat Esen'in (54). Kahramanmaraş'taki Kazancı Otel'in enkazında kalan Hakan Silkin'in (26), Hatay'daki depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Selma Karaca Çetin ve Zehra Nur Karaca. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Fatih, eşi Hilal ve oğlu Salih Metehan Ekin, Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hamide Toman, Kuzey Ayaz Toman Ve Metin Özdemir. Hatay Antakya’da görev yapan Çiftlik ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş İsa Yılmaz,eşi ve 3 çocuğu, Kahramanmaraş’ta görev yapan Niğde’nin Edikli beldesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Yakup Yaman ile eşi Sena Yaman ve 2 çocuğu olmak üzere 50’nin üzerinde vatandaşımız Niğde’de toprağa verildi.

Polis memuru 
Ulukışla’da toprağa verildi
Hatay Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Polis Memuru Sedat Esen için Ulukışla ilçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen tören sonrası Ulukışla’da toprağa verildi.
Hatay Emniyet Müdürlüğü Kadrosunda görevli Niğdeli Polis Memuru Sedat Esen, eşi polis memuru Nesibe Esen ve kızları Tuğba Gülser Esen’in Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde  ikamet ettikleri evin enkazında cansız bedenlerine ulaşılırken, küçük kızları Hilal Ezgi ise enkazdan sağ olarak kurtuldu. 
Hatay Emniyet Müdürlüğü Kadrosunda görevli Niğdeli Polis Memuru Sedat Esen için Ulukışla ilçe Emniyet müdürlüğünde resmi tören düzenlendi. Tören sonrası cenazeler meslektaşları tarafından omuzlara alınarak son yolculuğuna uğurlandı.

Polis memuru, eşi ve 
çocuklarına acı veda
Depremde Hatay ilinde enkaz altına kalarak hayatını kaybeden polis memuru, eşi ve çocukları için Niğde İl Emniyet müdürlüğünde düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Depremlerin en çok hasar verdiği illerden Hatay'da İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 36 yaşındaki polis memuru Uğur Çalta, eşi Şeyma ve çocukları Mehmet Akif ve Defne Sare Hatay ilinde ikametlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Astsubay, eşi ve çocuğu gözyaşlarıyla toprağa verildi 
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığında görevliolan ve depremde enkaz altında kalan Astsubay, eşi ve çocukları Niğde merkeze bağlı Gösterli köyünde düzenlenen törenle toprağa verildi.
Kahramanmaraş’ta çöken binanın altında kalarak yaşamını yitiren Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Fatih, eşi Hilal ve oğlu Salih Metehan Ekin için Niğde merkeze bağlı Gösterli köyünde tören düzenlendi. Törenin ardından  Astsubay Fatih, eşi Hilal ve oğlu Salih Metehan Ekin’in cenazeleri, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Hayatlarını kaybeden 2 uzman çavuş ve aileleri toprağa verildi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremde Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nin enkazında yaşamını yitiren Kahramanmaraş 2. Zırhlı Tugay Komutanlığında görevli Piyade Uzman Çavuş Yakup Yaman, eşi Sema, çocukları Yiğit Emre ve Aysimaİkra Yaman'ın cenazeleri Niğde'de toprağa verildi.
Memleketleri Niğde'ye getirilen Yaman ailesinin naaşları, Fatih Sultan Mehmet Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Hıdırlık Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yaman ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Öte yandan Hatay'da yaşamını yitiren Hatay Merkez Cezaevi Bölük Komutanlığında görevli JandarmaUzman Çavuş İsa Yılmaz, eşi Zeliha Gül, çocukları Esat, Muhammed Emin ve Ahmet Asaf Yılmaz'ın cenazeleri de Çiftlik ilçesinde düzenlenen törenin ardından defnedildi.
(Adnan Çelebi / İsmail Ok)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de