Uyuşturucuya geçit yok!

Niğde'de İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor.

Uyuşturucuya geçit yok!
Uyuşturucuya geçit yok! Admin
Bu içerik 581 kez okundu.
Reklam

Jandarmadan uyuşturucu 
operasyonu, 3 tutuklama

Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 14 Mart 2023 günü Uyuşturucu Madde ile Mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda Niğde merkezde, Bor İlçesinde ve Kemerhisar beldesinde yapılan operasyonda uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapan 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 14 Mart 2023 günü Uyuşturucu Madde ile Mücadele kapsamında yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde;  Niğde İl Merkezi, Bor İlçe Merkezi ve Kemerhisar Kasabasında yapılan operasyonda uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapan 19 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin işyerinde, ev ve eklentilerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada; 87 Gr. Bonzai, 2 gr Metanfetamin, 4 Adet cep telefonu, 1 adet Harddisk, 2 adet kullanılmış Folyo, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili 19 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmış olup, çıkartıldıkları adli makamlarca 3 şüpheli şahıs tutuklanarak Niğde Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. (Adnan Çelebi)

 

Emniyetten uyuşturucu operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik 1-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonlarda 10 şüpheliyi yakaladı.  
Şahıslşarın yapılan üst aramalarında 28.19 gram sentetik kannobinoid, 3.41 gram eroin, 0.52 gram metamfetamin, 1 adet tabanca ile bu tabancaya ait 9 adet fişek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında TCK'nın 188. ve 191. maddelerine göre işlem yapıldı. Haklarınında yakalama kararı bulunan 5 şüpheli şahıs  yakalanarak cezaevine teslim edildi.
(Adnan Çelebi)

 

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de