Güney, üyelerimizin 7/24 hizmetinde olacağım

Güney, üyelerimizin 7/24 hizmetinde olacağım
Güney, üyelerimizin 7/24 hizmetinde olacağım Admin
Bu içerik 79 kez okundu.
Reklam

Geçtiğimiz günlerde Saray düğün salonunda yapılan Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanlığı olağan genel kurulunda üyelerin çoğunluğunun oyunu alarak Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birlik Başkanı seçilen Bilgehan Güney, oturmaya gelmediklerini, üyelere hizmet için geldiklerini belirtti.
Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bilgehan Güney, “seçimin bir bayrak yarışı olduğunu vurgularken Damızlık Sığır Yetiştiricileri üyelerine 7/24 hizmet edeceklerini söyledi. 
Güney, “başkanlık seçileri bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Yapılan seçimlerde üreticilerimiz, üyelerimiz bizleri uygun gördüler ve bizleri başkan seçtiler. Ben öncelikle bugüne kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı Murat Soylu başkanıma ve başkanımızdan önceki dönemlerdeki başkanlarımıza çok teşekkür ederim. 18 Mart tarihinde gerçekleştirilen genel kurulda biz kazandık. Bundan dolayı çiftçilerimize üyelerimize bizleri tercih edip bizi desteklediklerinden dolayı teşekkür ederim. başkan adaylığım sürecinde dediğim gibi bizler buraya oturmaya değil üyelerimize hizmet etmeye onların dertlerine çözüm bulmaya onlarla dertlenmeye ve üyelerimizin dertlerini çözmeye geldik. Birliğimiz olsun ben olayım yönetimimiz olsun üyelerimizin 7/24 hizmetindeyiz. Bizler buraya onların sorunlarını çözmeye, onlara hizmet etmeye geldik. Ben üyelerimize hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet edeceğim. Bütün üyelerime, bütün kıymetli çiftçilerimize buradan şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu birlik benim bir makamım değil. Allah nasip ederse bütün çiftçimizin bütün herkesin birliği ve makamı olacaktır.  7/24 birliğimiz açıktır. Buradan ben bütün çiftçilerimize tekrar tekrar Teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler” dedi.
(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de