Emniyet uyuşturucuya geçit vermiyor

Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesi ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik 15-31 Mart tarihlerinde yapılan çalışmalar kapsamında 25 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet uyuşturucuya geçit vermiyor
Emniyet uyuşturucuya geçit vermiyor Admin
Bu içerik 583 kez okundu.
Reklam

 

Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesi ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik 15-31 Mart tarihlerinde yapılan çalışmalar kapsamında 25 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Niğde Valiliğinden alınan yapılan açıklamalara göre, uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda 25 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 292,2 gram Metamfetamin maddesi, 87,58 gram Eroin maddesi, 16,07 gram Sentetik Kannobinoid maddesi, 3,66 Esrar maddesi, 3 adet Ecstacy maddesi,  2 adet ruhsatsız tabanca ve 21 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında TCK'nın 188. ve 191. Maddeleri gereğince gerekli işlemler yapılmış olup, 4 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.(Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de