Bor MHP’den iftar programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bor İlçe Başkanlığı iftar programı düzenledi.

Bor MHP’den iftar programı
Bor MHP’den iftar programı Admin
Bu içerik 943 kez okundu.
Reklam

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimleri için MHP Niğde milletvekili adayları saha çalışmalarına hız verdi. MHP Niğde merkez, Çiftlik, Çamardı, Ulukışla, Altunhisar ilçelerinde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen iftar programlarına Bor İlçesi ile devam etti.

Bor’un Yenimahalle Düğün salonunda düzenlenen iftar programına  MHP Bor İlçe Başkanlığının iftar programına, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, MHP Adayları Cumali İnce, Emrullah Türe, Ahmet Yasin Şentürk, İl Genel Meclis Üyesi Cem Görgün, Mustafa Tecimer başta olmak üzere birçok parti yöneticisi, Muhtarlar, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanısıra çok sayıda vatandaş  katıldı. MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, davetliler ve vatandaşlara teşekkürlerini ifade etti. İftar yemeği öncesi MHP Niğde 1.sıra Milletvekili Adayı Cumali İnce yaptığı konuşmada; ‘Borluların kuruluşundan beri Milliyetçi Harekete verdiği destek aşikardır. Siz değerli Borlulara teşekkür ediyorum. Bor’da inşallah 1. parti olacağız ve 14 Mayıs’taki seçimlerde Niğde genelinde ve Bor İlçesinde büyük başarı elde ederek MHP'yi mecliste güçlü bir şekilde temsil edileceğiz’ dedi. İnce ayrıca bir de müjde vererek. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin yoğun isteklerine olumlu cevap vererek 25 Nisan'da Niğde’ye gelerek değerli Niğdelilere hitap edecek dedi.

İftar öncesi yapılan duaların ardından oruçlarını açan vatandaşlar MHP Bor İlçe Yönetimi, Milletvekili adayları ile birlikte sohbet ederek, günün anısına fotoğraf çektirdiler.(İsmail Ok)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de