Mümin İnan: Yılmadan yorulmazdan kazanacağız

Mümin İnan: Yılmadan yorulmazdan kazanacağız
Mümin İnan: Yılmadan yorulmazdan kazanacağız Admin
Bu içerik 975 kez okundu.
Reklam

 

İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan, seçim gezilerine dur durak vermeden devam ederken, göstermiş olduğu üstün caba ve çalışmaları ile halkın gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Her gün her gece farklı farklı yerlerde temas ve ziyaretleri sürdüren Mümin İnan, seçime sayılı günler kala çalışma programlarını daha da sıklaştırarak birçok vatandaşa erişmeye devam ediyor.
Niğde Halkının iyi ve kötü günlerinde hem belediye başkanlığı dönemlerinde hem de milletvekilliği döneminde olduğu gibi yanlarında olmaya devam ediyor. Niğde’de ulaşılabilecek en yakın isim Olan İYİ Parti Niğde Milletvekili adayı Mümin İnan Geçtiğimiz gün bazı dernek ve STK’ları da ziyaretinin ardından köy belde, ilçe ziyaretlerini de sürdürüyor.

Tüm ziyaret ve toplantılarında 14 Mayıs günü sandıktan birinci parti çıkmayı hedeflediklerini belirten İnan, Niğde halkı 14 mayısın ardından 15 Mayıs günü yeni bir sabaha uyanacağını, gülen yüzlerin, samimiyetin ve birlik olma duygusunun hasretinin sona ereceğini söyledi.(İyi Parti)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de