Gençler Vekil Adayı İnce’yi Çok Sevdi

Gençler Vekil Adayı İnce’yi Çok Sevdi
Gençler Vekil Adayı İnce’yi Çok Sevdi Admin
Bu içerik 1131 kez okundu.
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Cumali İnce, Bor yolunda bulunan kafeleri ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Ziyarette kafelerde oturan vatandaşlarla da sohbet eden MHP Niğde Milletvekili Adayı Cumali İnce, gençlerden yoğun ilgi gördü.

Gençlere her zaman büyük önem verdiklerini ve her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye çalıştıklarını belirten İnce, Türkiye’nin gelişmesinde yeni neslin katkısının büyük olduğunu söyledi.

İnce, Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimi çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdürdüklerini aktararak şunları kaydetti:

“İlçe, belde ve köylerde sıkmadık el bırakmamak için kapı kapı geziyoruz. 1 oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, 1 oy MHP’ye diyerek vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizi tanımayanlara kendimizi anlatıyoruz, tanıyanlara ise projelerimizi çalışmalarımızı anlatıyoruz. Seçime çok az bir zaman kaldı. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi çok önemli. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ne kadar başarılı olduğunu yapılan işlere bakınca görüyoruz. Sistemin devamlılığı ve ülkenin büyümeye devam etmesi için Cumhur İttifakı desteklenmeli. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızı sandığa bizi desteklemeye davet ediyorum.”

Tüm vatandaşları sandığa gitmeye davet eden İnce, Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekilliğinde ise MHP’ye oy istedi.(MHP)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de