Niğde için Mümin İnan

Niğde için Mümin İnan
Niğde için Mümin İnan Admin
Bu içerik 1220 kez okundu.
Reklam

 

İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan, sanayici, esnaf, çiftçi, işçi ve vatandaşların yanlarında olmaya devam ederken, "İYİ Partiyi hem Niğde’de birinci hem de ülke genelinde birinci parti çıkaracağız, Sayın Kılıçdaroğlu'nu da 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” dedi.

İYİ Parti Niğde Milletvekili Mümin İnan tüm gezilerinde “Bu seçimler parlamenter sistemi konuşmak adına son seçimdir. Bu seçim ile birlikte milletimizin geleceği bambaşka şekillenecek. İYİ Parti ve Millet ittifakı güneşiyle ülkemizin üzerine yeni bir güneş doğacak” diyerek 14 Mayıs tarihinde değişim yaşanacağını, bu değişimin 7’den 70’e herkes için çok faydalı bir döneminde başlayacağını belirtti.
İnan, tüm ziyaret ve toplantılarında “Niğde İçin Mümin inan” sloganının oldukça başarılı olduğunu bu sloganın yanı sıra vatandaşın teveccühü ve taleplerinin de ciddi oranda arttığını belirtti.
İnan, bu seçimde sandık güvenliği konusunda önemli bir viraj olduğuna da değinerek, “Ülkemize sahip çıkar gibi sandıktaki her bir oyumuza sahip çıkacağız” diye konuştu.(İyi Parti)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de