Zorlu, Millet İYİ Parti'ye büyük bir sorumluluk yükledi

Zorlu, Millet İYİ Parti'ye büyük bir sorumluluk yükledi
Zorlu, Millet İYİ Parti'ye büyük bir sorumluluk yükledi Admin
Bu içerik 705 kez okundu.
Reklam

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik, "Bütün illerimizde, ilçelerimizde İYİ Parti'nin yetişkin, yetkin kadrolarıyla milletimizin karşısında olacağız. İYİ Parti milletimizin iki yumruk arasına sıkıştırıldığı bu dönemi elinin tersiyle iten ve milletimize yeni bir heyecan dalgası yaratacak üçüncü yolu açma sorumluluğunu üstlenmiştir” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, partinin İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen Genişletilmiş İl, İlçe Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Burada bir konuşma yapan Zorlu, genel seçimlerin ardından milletin Türkiye'nin içinde bulunduğu ağır ekonomik ve siyasal koşulların nedeniyle İYİ Parti'ye büyük bir sorumluluk yüklediğini söyledi.

Son seçimlerden sonra milletin İYİ Partiye bir uyarı mesajı verdiğini bunu yaparken İYİ Parti'yi gözden çıkarmadığını, gelecek siyaset dönemi için yeniden değerlendirebileceği mesajını da verdiğini belirten Zorlu, şunları kaydetti: "Önümüzdeki süreçte hatta aylarda seçmenimizin Niğde'deki bir seçmenimizin Naim Bey'in adaylığının ne kadar değerli olacağını hissedeceği bir sürece adım atacağız. Bunu hep birlikte yaşadığımız günde, İYİ Parti'yi inşallah 2028'de iktidar yolculuğunu hep birlikte görmüş olacağız. Bu kararımızın herhangi bir kesime tırnak içinde o kavramı bize isnat ettikleri için söylüyorum, bir düşmanlık, husumetle ilgisi yoktur. Kararımızın öz ve öz gerekçesi büyük Türk milletidir. Biz milletimizin sürekli bir tarafın kazanan, sürekli bir tarafın kaybeden olduğu, böyle bir tabloda yaşamasını istemiyoruz artık. Bu yanlış siyaset modeline karşı çıkıyoruz. Bu amaçla inşallah bütün illerimizde, ilçelerimizde İYİ Parti'nin yetişkin, yetkin kadrolarıyla milletimizin karşısında olacağız."

Zorlu, “Seçimden önce mülakatı kaldıracağız dediler. Şimdi de bir torunistan durumu. Diyor ki Sayın Bakan, kanunlarda var da biz onun için uygulamak zorundaymışız, ben de onun için uygulama yapmak zorundayım. Parti grubumuzu temsilen kanun teklifi verdik. Artık bakın buradan Niğde'den sesleniyorum, Sayın Bakan, geri adım atma, bu gerekçeyi üretme şansınız bitmiştir. Kanun teklifimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığında. Gelin, eğer kanunda bir zorunluluk varsa bunu kaldıralım. Bu öğretmenlerimize yaklaşık sayıları bir milyonu bulan atama bekleyen öğretmenlerimize ve onların ailelerine bunu yapmaya hakkınız yok. Derhal uygulamadan vazgeçin. Bu sorunu da görmezden geliyor maalesef. Büyük bir propaganda sisteminin parçasında Türk milletinin gerçekçi sorunları gözükemiyor. Bu siyasi iktidarın birlikte ürettiği bu ittifak sisteminin bir başka kötülüğü de ne oldu? Komşuları, kardeşleri birbirine adeta düşman haline getirilen bir siyasi kutuplaşmanın eksenine maruz bırakıldı. Bu bir saldırı aslında bizim siyasal kültürümüze. Bakın emin olun. 14 Mayıs'tan sonra sadece muhalefet partileri değil, siyasi iktidar da büyük bir siyaset bunalımının içerisine girmiştir. Eğer Türk toplumunun kendi içerisindeki dayanışma kültürü yaşamıyor olmuş olsa, milletimizin, devletine olan bu vakur duruşu ve anlayışı güveni devam etmiyor olmuş olsaydı bütün siyaset kurumu büyük bir tehlikenin içerisine girecekti. Biz bunu gördüğümüz için bu vicdanı, bu değerler sistemini yeniden hayata geçirmek istiyoruz. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi sokağa atılmış o değerler sistemini tekrar sokaktan toplayacağız ve Türk milletinin başında bu değerleri yeniden oturtup hep birlikte inşallah sizlerin iktidarını sağlayacağız” dedi.

İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Osman Erem de seçilmesi durumda Niğde için çalışacağını vurguladı.

İyi Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Osman Erem; “biz Niğde halkına burandan söz veriyoruz, Niğde’yi en güzel iyi bir şekilde yöneteceğiz ve Niğde’yi Niğdelilerde idare edeceğiz. Biz belediyemizin parasını çar çur etmeyeceğiz. Niğde’yi beraber yürütmek için Niğde’yi beraber kalkındırmak için Niğde’yi başarıya gelişmişliği ve kutuplaşmadan ayrıştırmadan öteleştirmeden kurtarmaya geliyoruz. Hep birlikte sizlerle geliyoruz. “ dedi.

Konuşmaların ardından program, basına kapalı devam etti.(Adnan Çelebi)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de