24 Yaşındaki Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

24 Yaşındaki Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı
24 Yaşındaki Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı Admin
Bu içerik 312 kez okundu.
Reklam

 

Niğde’nin en genç, Türkiye’nin ise en genç erkek başkanı seçilen Aktaş Beldesi Belediye Başkanı Kamber Türkmen mazbatasını aldı.

Henüz 24 yaşında Türkiye Genç başkanlar listesinin zirvesinde bulunan Niğde Merkez Aktaş Beldesi Belediye Başkanı Kamber Türkmen mazbatasını alarak resmen görevine başlamış oldu. 

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde gösterdiği başarısı ile kısa süre gönülleri de fetheden Kamber Türkmen’in mazbata törenine, Belediye meclis üyeleri, partililer, ailesi, kasaba halkı katılarak bu anı ölümsüzleştirdiler.

ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI

Mazbata töreninde bir de Konuşma yapan Türkmen; “Bu yetkide mazbata da Aktaş halkındır. Bizler inanarak çıktığımız yolda kıymetli hemşehrilerimizin büyük desteği ile bu makamlara layık görüldük. Çok çalıştık kendimizi kanıtladık. Seçim bitti, şimdi hizmet ve proje zamanıdır. Belediye başkanlığımız sürecinde parti ve kişi ayrımı yapılmaksızın hizmet vermeye söz verdik.  Aktaş Belediyesi buradan hizmet alan ve alacak olan herkesin belediyesidir. Aktaş Belediyesinin tüm imkanları kasaba halkının hizmetindedir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. İyi varlar ve var olmaya da devam edecekler. Şimdi işler bizi bekler haydi bismillah.”(İsmail Ok)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de