CHP’li Meclis üyelerinden Ankara çıkartması

CHP’li Meclis üyelerinden Ankara çıkartması
CHP’li Meclis üyelerinden Ankara çıkartması Admin
Bu içerik 167 kez okundu.
Reklam

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis üyeleri CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek Niğde'de ki çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

CHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Kızıltan, CHP Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Önügören ve Mehmet Ali Aydoğan, Ankara ziyaretleri kapsamında Niğdeli olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar geçen sürede Niğde'de meclis üyeleri olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan CHP İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Kızıltan; CHP Niğde heyeti olarak Genel Başkan Yardımcımız Hemşerimiz Erhan Adem'i ziyarette bulunduk. Genel Baskan Yardımcımız hemşerimiz Erhan Adem ile birlikte Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek CHP Niğde meclis üyeleri olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Sayın Genel Başkanımız 31 Mart seçimlerinde 2 olan İl Genel Meclis Üyesi sayımızı 4’e, 4 olan Belediye Meclis Üyesi sayımızı 10’a, 1 olan Belediye Başkanlığımızı 8’e yükselttik. Türkiye genelinde olduğu gibi Niğde'de büyük başarı elde edildiği belirterek biz meclis üyesi arkadaşlarımıza her daim yanımızda olduklarını ve devamlı destek vereceklerini belirtti. Bizde CHP heyeti olarak her daim ülkemiz, ilimiz ve partimiz için çalışmalarımıza devam edeceğimiz sözünü verdik" dedi.

CHP heyetinde bulunan Ahmet Önügören yaklaşık 200 yıllık bir tarihi bulunan köstekli saat hediye etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu değerli ve kıymetli hediyeleri den dolayı CHP heyetine ve Önügören'e teşekkür ederken, bu kıymetli hediyenin CHP müzesinde sergilenmesini uygun gördü.(Adnan Çelebi)

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de