İbrahim Uzun, güven tazeledi

İbrahim Uzun, güven tazeledi
İbrahim Uzun, güven tazeledi Admin
Bu içerik 845 kez okundu.
Reklam

İyi Parti Niğde 3. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan İbrahim Uzun güven tazeledi.
Mavi Köşk Düğün Salonu’nda düzenlenen kongrede, divan üyelerinin yeri almasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Olağan genel kurullarına katılan herkese teşekkür eden İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, partilerinin kurulduğu günden beri ilçesi için çalıştıklarını dile getirdi.
Başkan Uzun “Partimizin geleceği için daha emin, daha güzel, daha güçlü adımlar atmak için toplandık. İyi Parti'ye gönül verenlerle birlikte güçlü bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz diyenlerle birlikte 5 yılı doldurduk. Bu geçen 5 yıla baktığımızda hepimiz gerek günlük hayatımızda, gerek ailemizden gerek diğer uğraşlarımızdan büyük fedakârlıklar göstererek partimizin her ilde, ilçede duyurduk. İYİ Parti’nin neler yaptığını anlattık. Her fırtına hayatınızı korumak için gelmez. Bazen de yolunuzu açmak ve de temizlemek için gelir. İYİ Parti büyümeye devam ediyor, Sayın genel başkanımızın söylediği gibi milletimiz için bir tercih değildir, Artık mecburiyettir. Sandık ufukta görüldü. Bu emeklerimizin karşılığını sizlerle birlikte seçim günü hep beraber sandıkta alacağız. Kongremizin Ülkemize ve sizlere hayırlı olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Bizleri buradan şereflendiren hanımefendiler, beyefendiler, gençlerimiz, misafirlerimiz hepinizi canı yürekten kucaklıyorum “dedi. (İsmail Ok)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de