CHP’li Adem istifa etmeyeceğini duyurdu

CHP’li Adem istifa  etmeyeceğini duyurdu
CHP’li Adem istifa  etmeyeceğini duyurdu Admin
Bu içerik 847 kez okundu.
Reklam

2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Milletvekili adayı olabilmesi için İl başkanlığı görevinden istifa etmesi beklenen CHP il Başkanı Erhan Adem seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını ve il başkanlığı görevinden istifa etmeyeceğini açıkladı.
 İstifa edip etmeyeceği merak konusu olan CHP İl Başkanı Erhan Adem, Partimin alacağı kararlara göre hareket eden, partimin menfaatlerini düşünen, kişisel menfaatlerimi hiçbir zaman düşünmeyen ve parti kararına saygı duyan bir insanım. Az önce aldığım telefonla Sayın Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı'nın beni aramasıyla istifa etmemem gerektiği yönünde bilgi aktarıldı. Ben de partinin menfaatleri dolayısıyla partideki görevime il başkanlığı görevimden istifa etmeyeceğim. İl başkanı olarak görevimize devam edeceğiz. Seçimlerde inşallah iktidara geleceğiz” dedi.
CHP'de Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) 21 Kasım'da milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanları ile yöneticilerinin istifa etmeleri gerektiğine yönelik kararına göre CHP'li yöneticilerin istifalarını 26 Aralık'a kadar CHP Genel Sekreterliği’ne vermeleri gerekiyor. (Adnan Çelebi)

 

Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
İlkokul öğrencilerine 112 anlatıldı
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de
Konya'nın 'NARKO Tır'ı Niğde’de